Vilkår og Personvernerklæring

Jussystemer kurs
Vilkår kurs 
• Livestreamede nyheter med mulighet for å stille spørsmål til foredragsholder
• Redigerte webinaropptak som kan ses i etterkant og benyttes som oppslagsverk
• Lysbilder og eventuelt annet kursmateriell 
• Digitalt kursbevis 

Kurspåmelding 
Kursene er uten kostnader. Vi tar forbehold om endringer i kursprogrammet og avlysning av kurs ved sykdom osv. 

Kursdokumentasjon 
Kursdokumentasjon vil tilgjengeliggjøres også etter kursets gjennomføring og være  tilgjengelig for deltagere. Kursdokumentasjonen er beskyttet av åndsverksloven og markedsføringsloven.  Alle rettigheter til kursdokumentasjonen tilhører Jussystemer as og/eller våre kursholdere. Det er i henhold til gjeldende lovgivning forbudt å kopiere, fremvise, distribuere eller på  annen måte spre kursdokumentasjonen til andre.  Påmelding til kurs gir ikke tillatelse til bruk av kursdokumentasjonen til andre formål enn  deltakerens egen bruk. 

Kursbekreftelse/Kursbevis Alle som bekrefter sin deltakelse ved åpning, under og etter endt kurs vil kunne motta  kursbekreftelse for gjennomført kurs. Digitalt kursbevis kan bestilles i etterkant av kurset etter  å ha besvart kontrollspørsmål. 

Personvern 
Formål med behandling av personopplysninger 
De personopplysninger som innhentes, er nødvendige for å oppfylle avtalen om  kursdeltakelse. I dette ligger også retten til å sende nødvendig informasjon til tredjepart for utsendelse av  kursbevis.  Personopplysningene brukes også til å informere om andre kurs og produkter fra Jussystemer  samt interne markedsundersøkelser og analyser.
 Kontakt oss ved ønske om ytterlige opplysninger post@jussys.no eller telefon 07692

Personvernerklæring 
Kurs.jussys.no benytter seg av cookies (informasjonskapsler) for å lagre statistikk om hvordan  våre besøk benytter seg av nettsidene. Verktøyene vi bruker til å samle informasjon om hvordan du bruker dette nettstedet er listet  nedenfor. Vi samler ingen personlig identifiserbar informasjon med mindre du gir aktivt samtykke til  det. 

Hvilke tjenester benytter kurs.jussys.no seg av? 
Google Analytics 
Facebook 

Hva slags informasjon sporer kurs.jussys.no? 
Vi logger blant annet hvilke sider du besøker, hvilken trafikkilde du kom fra, hva slags enhet  og nettleser du bruker og hvor lenge du oppholder deg på nettstedet. 

Ingen data er personlig identifiserbar og alt er trygt lagret, enten i Google Analytics  eller Facebook. Vi lager ikke denne dataen hos oss selv. For det meste bruker vi denne informasjonen for å gjøre nettstedet vårt bedre, og for å bedre  forstå hva folk ønsker å lese om. Noe av informasjonen brukes også til annonsering, slik at det kan hende du ser annonser fra  kurs.jussys.no fordi du har vært inne på vårt nettsted. Disse annonsene vil du normalt se inne  på Facebook, men ikke alle annonser vi har på Facebook kommer som følge av at du har vært  på vårt nettsted. 

Hva kan jeg gjøre for å unngå å bli sporet? Kurs.jussys.no respekterer nettleserinnstillingene dine. Så dersom du har slått på  “Deaktivering av sporing” i nettleseren din så vil Storiesmedia.no unnlate å samle  informasjon om ditt besøk. “Deaktivering av sporing” (eller “Do Not Track”, “DNT” eller “Disable tracking”) er en  innstilling i nettleseren din som gjelder for alle nettsteder du besøker. Dersom du kun ønsker å  deaktivere sporing for dette nettstedet spesifikt anbefaler vi at du sletter cookies og forlater  nettstedet. 

Hvordan slår jeg på “Deaktivering av sporing” i nettleseren min? 
Dette avhenger av hvilken nettleser du bruker. Du kan lese mer om dette her: 
Google Chrome 
Mozilla Firefox 
Safari 
Internet Explorer

Frequently Asked Questions

What are the course payment methods?

When was Academy founded?

Can I buy a course in installments?

Are there discounts for students?